Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 146 1.8 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 146 1.8 TS

Здравейте Алфа маниаци.
    Мисля да стана член на вашия клуб, но нямам никаква информация за този автомобил. Спрял съм се на 146 1.8 TS, редови 4 цилиндров бензинов мотор. Кажете какво мислите за него, колкому е разхода на гориво, възникват ли често проблеми и т.н.

потърси из форума! Има доста писано за колата. Всеки препоръчва 2.0 вместо 1.8 заради това, че разходът е същия , а вървежът - по-добър, но като цяло 1.8 и 2.0 изпъквали пред по-малките двигатели. Тва е, което аз знам При вссички положения това, което те интересува е вече казано и написано в тоя форум и само трябва да си го изровиш
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Re: Alfa 146 1.8 TS

Първоначално публикувано от inm
      Здравейте Алфа маниаци.
      Мисля да стана член на вашия клуб, но нямам никаква информация за този автомобил. Спрял съм се на 146 1.8 TS, редови 4 цилиндров бензинов мотор. Кажете какво мислите за него, колкому е разхода на гориво, възникват ли често проблеми и т.н.
      Аз карам точно 1.8TS и сам много доволен.Нe знам 2.0 колко бяга,но с 1.8 сигурен сам няма да сажаляваш Мнооооого варви

Comment

Първоначално публикувано от inm
        Здравейте Алфа маниаци.
        не търси добър разход с този двигател мойта е 1.6 и извънградско е 10/100

успех
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
          не търси добър разход с този двигател мойта е 1.6 и извънградско е 10/100

успех
          и ти ли караш с 240 автопилот а?
          по темата - нормално е да е под 7 извън и 11-13 градско, не се чупят лошото е, че идват счупени, прегрявани и някои сме имали "щастието" и метанова да караме и роди...
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Колеги с какъв колектор са 1.8 тс моторите?
            Мисълта ми е за газта дали ще може да се сложи обикновена АГУ с предпазните му клапани и другите им екстри или трябва да е ГИ.
            sigpic
            punto GT '96

Comment

Колата е The Best, само дето пластмасите в купето и скърцат по силно.
              146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от georgievst
                Колата е The Best, само дето пластмасите в купето и скърцат по силно.
                за туй има волуме на мах ...
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от jblmusic
                  Колеги с какъв колектор са 1.8 тс моторите?
                  Мисълта ми е за газта дали ще може да се сложи обикновена АГУ с предпазните му клапани и другите им екстри или трябва да е ГИ.
                  тука се сърдят кат питаш на газ ... има раздел за алтернативни източници на енергия ... ма не съм чул някой да е казал хубаво за алфа и газ - Крузейдър гледам де що кола има се е на газово ... моиш го пита на ЛС.

Comment

Working...
                  X